| Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS | |
|
|
Autor | Teade |
---|
RahaMees1 Admin
Postituste arv : 6 Registration date : 30/06/2007
| Pealkiri: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Püh Juul 01, 2007 11:12 am | |
| REEGLID:
1.Kui sul on soov mingit pilti saada siis on kohustuslik ära selgitada mida sa soovid pildil nähe . 2.Kui kellegil on soovi midagi teistele näidata, siis see pilt ei tohi rikkuda foorumi välimust . 3.Kui te kellegile olete pildi valmistanud siis paluks lisada pildi alla selle inimese kasutajanimi kellele see on valmistatud. 4.Kui te tahate nõu kellegile anda või mõne õpetuse siia lisada siis peate selle kirjutama selges eesti keeles, et õppiatel ei oleks raske õppida . 5.Pead reeglitest kinnipidama . 6.Pead reeglite 5 punkti meeles pidama ! 7.Selle teema rikkumine,ntx mul oli ka selline pilt ja muu räuskamine on keelatud..lihtsalt kustutatakse postitus
..::Pilte valmistavad::.. -----.....----- -----.....----- -----.....-----
PS:Reeglid pole minu välja mõeldud vaid kasutaja JanaR välja mõeldis! | |
|
| |
NoFear
Postituste arv : 4 Registration date : 01/07/2007
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Teis Juul 03, 2007 3:27 pm | |
| siin foorumis minuarust ei saa signa, logo, avatari ega midagi panna nii et see on suht mõtetu teema ju | |
|
| |
RahaMees1 Admin
Postituste arv : 6 Registration date : 30/06/2007
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Teis Juul 03, 2007 10:05 pm | |
| | |
|
| |
NoFear
Postituste arv : 4 Registration date : 01/07/2007
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Teis Juul 03, 2007 11:37 pm | |
| ma nagu vaatasin profiili alt et seal ei ole sellist kohta kuhu avatari panna ja signa:P
Edit: ahsoo...leidsin kah üles:P, ma ei viitsi uusi küll teha lasta, panen mar6 foorumi omad siia:P | |
|
| |
JanaR
Postituste arv : 2 Registration date : 01/07/2007
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Teis Juul 03, 2007 11:47 pm | |
| Nii siis mina soovin et rahamees1 valmistaks mulle ühe kena mustade ja peenikeste raamidaega signatuuri ja avatari ... taust võik olla midagi sellist naq foorumil ja sisu peab olema neil gladiatusest ja kasutaja nimi peab olema JanaR seal . Hea oleks kui midagi liikuvat oleks ka | |
|
| |
politsei
Postituste arv : 2 Registration date : 19/10/2008
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Püh Okt 19, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
politsei
Postituste arv : 2 Registration date : 19/10/2008
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS Püh Okt 19, 2008 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS | |
| |
|
| |
| Signa,Avatar,logo jne..OFFER/REG/ÕPETUSED/HINDAMINE/ARUTLUS | |
|